kenapa kalian semua perlu subsribe dan join shaklee team ni? Lets jom baca entry dibawa sampai habis mengenai insentif shaklee yang super menarik ni.

MISI KELUARGA SHAKLEE

kami mempunyai misi untuk mengubah penjagaan kesihatan kepada penjagaan kesejahteraan. Kami melakukannya menerusi produk, ahli dan ganjaran bonus.

MENGAPA PILIH SHAKLEE ?

 • Shaklee adalah berisiko rendah dan hanya memerlukan kos sebanyak RM35 untuk bermula TANPA memegang stok barang. Dengan pembelian produk melebihi 100UV, yuran penyertaan akan dikecualikan.
 • Shaklee menyediakan peluang latihan dan pembelajaran untuk anda memulakan perniagaan dan membantu anda untuk berkembang.
 • Shaklee mempunyai Pelan Pampasan yang tidak menghadkan jumlah wang yang anda perolehi dan memberi ganjaran apabila anda membantu orang lain dalam kumpulan anda untuk berjaya.
 • Shaklee memudahkan cara melakukan perniagaan dengan menggunakan laman web responsif mudah alih dan alatan digital yang mudah diguna. Anda boleh menjalankan perniagaan 24/7, di mana sahaja.
 • Peroleh mata untuk melayakkan diri ke Lawatan Insentif Shaklee Serantau dan Antarabangsa serta dapatkan lebih banyak mata konferens untuk
  membawa bersama keluarga anda.
 • Shaklee mematuhi etika jualan dan tingkah laku perniagaan serta menguatkuasakan Kod Etika.
 • Perniagaan Shaklee boleh menjadi sebahagian daripada warisan keluarga anda, kerana perniagaan ini boleh diwariskan kepada anak-anak.

PELAN PAMPASAN SHAKLEE

 1. Bonus Harga Runcit

2. Bonus Kumpulan Peribadi

Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan seseorang bilamana seseorang menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

3. Bonus Kepimpinan (21%) (sehingga 6 paras ke atas)

Seseorang layak menerima Bonus Kepimpinan apabila dia melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasinya (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

4. Bonus Infiniti

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak. Seronok kan, dapat bonus hasil kejayaan kita.

5. Bonus Subsidi Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Untuk pengetahuan semua bonus shaklee ni bank mudah lulus kan loan berbanding business lain tau. Untuk sesiapa yang bekerja sendiri yang mahu memohon loan kereta atau rumah adalah sangat ketat tapi dengan slip bonus shaklee alhamdulillah, mudah je.

Gunakan Bonus Subsidi Kereta mengikut kemahuan anda. Beli kereta atau rumah.
Atau untuk pendidikan anak anda. Anda yang tentukan.

 • Apabila anda menjadi Pemimpin Perniagaan (pangkat Supervisor dan ke atas), anda akan mendapat keistimewaan untuk menyertai Program Subsidi Kereta.
 • Peserta program ini terlebih dahulu perlu memenuhi Pra-Syarat keperluan Volum Unit yang kemudiannya melayakkan anda untuk menerima bonus tunai bulanan.

6. Program Lawatan Insentif

Jom melancong ke seluruh Dunia bersama Shaklee, Kumpulan dan Keluarga bersama!


Sebagai Pemimpin Perniagaan (pangkat Supervisor dan ke atas), anda layak mengumpulkan Mata Ganjaran Konferens setiap bulan. Jumlah mata terkumpul dalam tahun kewangan (April hingga Mac) akan membolehkan anda dan ahli
keluarga anda melancong ke destinasi hebat yang dianjurkan oleh Shaklee, dalam negara dan di seluruh dunia.

Setiap business yang kita lakukan akan bertambah seronok apabila kita sama sama grow dengan team kita. betul tak? Jangan tunggu lama lama, jom join keluarga Shaklee kita bantu lebih ramai orang untuk sihat dan tambah duit poket. Biiznillah

Boleh contact saya kat sini untuk maklumat lanjut

https://wa.me/+60135198272

https://wa.me/+60135198272

By jannahwellness

Hello gorgeous sekalian, JannahM sedia membantu kalian , feel free to connect ya ;) COD area Setapak , Wangsa Maju dan sekitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *