Alhamdulillah, tahun ni dapat beraya dengan saudara mara yang jauh di mata dekat di hati sentiasa. Malah bertambah juga bilangan ahli keluarga dengan kehadiran anak sepupu yang baharu lahir serta sepupu yang baharu saja mendirikan rumah tangga. Dapat la juga tahu serba serbi adat keturunan mereka.

Adat beraya sekarang pasti akan ada kenalan yang buat open house semasa raya,maklum la waktu biasa kita semua sibuk dengan kerja harian kita, waktu hari raya adalah waktu yang sesuai untuk kita ziarah dan berkunjungan. Ditambah pula hari raya open house adalah satu aktiviti yang sinonim sekarang. Bila dah nama pun hari raya, pastinya Pelbagai juadah sedia dinikmati. Suami saya mempunyai masalah gout dan alergik pada makanan laut, untuk pastikan beliau sentiasa sihat saya menyediakan bekalan set HELLO NEW YOU semasa beraya.

Nak tahu tak kebaikan set Hello New You ni.

Ada yang misi untuk kurus?Hello new you set ni bukan je untuk kurus tau, TAPI untuk lengkapkan kita punya nutrisi harian.

Cinch Choc

•Kaya dengan protein dan kalsium.

•Mengandungi serat yang tinggi, iaitu 6 gram setiap sajian.

•Makanan tanpa kolesterol.

Omega Guard

•Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.

Herb-Lax

•Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit ringan dan untuk menyokong pergerakan usus.

Lecithin

• Lesitin dikenali sebagai pengemulsi semula jadi.

• Menguraikan lemak menjadi molekul-molekul kecil untuk penghadaman.

• Lesitin ditukar menjadi asetilkolina yang diperlukan untuk mengekalkan tubuh yang sihat.

• Menggalakkan penggunaan lemak sebagai tenaga

Sambil mmenikmati juadah makanan hari raya, kita juga dapat mengekalkan nutrisi yang diperlukan dalam badan. Tiba tiba terkurus pula. Manyak syokk la orang kata.

Jom dapatkan set promo Hello new you untuk bulan ini. Contact saya di link di bawah

SMS/Whatsapp : 0135198272

By jannahwellness

Hello gorgeous sekalian, JannahM sedia membantu kalian , feel free to connect ya ;) COD area Setapak , Wangsa Maju dan sekitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *